Servicios
Documents relacionats

El comerç de Vinaròs tornarà a sortir al carrer per celebrar una nova edició de "Nit de compres al passeig"

Presentació  de "Nite de compres al passeig"

Al Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha presentat una nova edició de "Nit de compres al passeig", les botigues se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la gran oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Durant la presentació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "es tracta d'una bona iniciativa perquè combina el turisme amb el comerç, donant a conèixer la part més comercial de Vinaròs". En aquest sentit, ha afegit que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que suposen promocionar els principals sectors econòmics de la localitat".

El representant de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Manolo Ramírez, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb dues immobiliàries". Com a novetat ha indicat que per aquesta edició també participarà una pizzeria que oferirà demostracions de cuina en directe i degustacions de menjar.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que "durant la ─Nit de compres al passeig─ també hi haurà ambientació amb música de discjòqueis perquè tota la família puga passar una estona agradable mentre realitzen les compres". Pereda insistia que el principal objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer l'oferta comercial i els establiments de la localitat, destacant que moltes persones després s'apropen fins a les botigues per comprar o bé per veure tots els productes que ofereixen.