Servicios
Documents relacionats

Les Escoles Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva presenten el nou inici de Curs 2018-2019

Escoles Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva

Begoña Lopez, Regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Vinaròs junt amb el Consell Municipal d’Esports ha presentat avui l’inici del Curs 2018-2019 de les Escoles Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva.

La Regidoria d’Educació i Esports anima a tots els xiquets i xiquetes que vulguin gaudir de l’esport, aprendre noves disciplines esportives i/o combinar l’esport, la salut i la diversió, a inscriure’s a partir del dia 17 de setembre a les oficines del Consell Municipal d’Esports, situades al Carrer del vint-i-nou de Setembre número 3, en horari de matins de 9:00h a 14:00h i també en un horari de vesprada especial, els dilluns i dimarts de 16:00h a 19:00h per tal de facilitar als pares la conciliació laboral i familiar.

Com tots els anys, Begoña Lopez Regidora d’Educació i Esports, ha destacat que les Escoles Esportives Municipals oferiran una sèrie d’activitats amb molta varietat i de moltes disciplines que va des de xiquets de 4 fins a 6 anys, agrupant els de P4 i P5, 1r i 2n, 3r i 4t, i 5é i 6é.

L’objectiu de les Escoles Esportives és oferir als xiquets i xiquetes l’oportunitat de practicar diferents activitats i conèixer diverses disciplines com el futbol, bàsquet, handbol, així com també moltes altres activitats de coordinació, per tal que puguin escollir d’entre totes, quina és la que més els hi agradaria practicar al llarg de la seua vida.

La Regidora d’Educació i Esports, Begoña Lopez ha citat, “Des del Consell Municipal d’Esports intentem que els xiquets i xiquetes vinguin a aprendre i a combinar l’aprenentatge de les diferents disciplines esportives juntament amb la salut i s’ho passen bé ja que l’esport és això, gaudir”.

Cal destacar que COCEMFE Maestrat amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Vinaròs i el Consell Municipal d’Esports ha organitzat una activitat de natació adaptada per a xiquets i xiquetes amb necessitats especials.

Nacho Chaler, Tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Vinaròs ha informat sobre els preus que varien segons l’activitat i ha donat tota la informació necessària sobre l’inici i finalització de curs, dates d’inscripció, procés d’inscripció, preus d’activitats i tipus d’activitats ofertes que es pot trobar en el flyer adjunt.

Des de la regidoria d’Educació i Esports s’anima als xiquets i xiquetes a que vinguin a participar i gaudir del Pavelló Municipal, així com de les altres instal·lacions esportives, i de l’esport a la nostra ciutat.