Servicios
Documents relacionats

Agenda

Mobilitat-sostenible

Es tracta d'una iniciativa a nivell europeu que se celebrarà del 16 al 22 de setembre per a fomentar l'ús del transport sostenible que també inclou el Dia Mundial Sense Cotxes

Vinaròs s'afegirà per tercer consecutiu a la Setmana de la Mobilitat amb diverses accions impulsades des del Govern Municipal per a fomentar entre la ciutadania l'ús del transport sostenible. Cal destacar que aquesta forma de desplaçament, amb bicicleta o transport públic, suposa una important reducció de les emissions de gasos a l'atmosfera, a més de fer una ciutat molt més amable a l'hora de circular.

Quan:
-
Ranxo-mariner

Les tradicionals Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner, que enguany arribaran a l’onzena edició, amb un total del set establiments, que una vegada més, han treballat per elaborar menús complets amb receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista, per a sorprendre als comensals i sobretot recordar els sabors mariners de Vinaròs.

Quan:
-
Vinaròs de tapa en tapa

Vota per la millor tapa de Vinaròs on participen una àmplia varietat de restaurants de la ciutat per a oferir les seues millors receptes en forma de tapa.

Quan:
-
Exposicio-fotografica

Fotografies presentades al concurs de l'Associació d'Alumnes CMFPA amb el tema "Racons nocturns"

Oberta de dimarts a diumenge de 18 a 21 hores.

Dimecres 22 de setembre inauguració i entrega de premis.

Quan:
-
On: Auditori Municipal
Estiu cultural

Vinaròs gaudirà de l'Estiu Cultural durant els mesos d'agost i setembre.

Aquest diumenge 15 d'agost Les Camaraes oferirà una actuació única a partir de les 20:00h amb un recull de les cançons i balls vinarossencs més tradicionals, mentre que per al 22 d'agost serà el torn de la rondalla Mar i Terra, que oferirà un variat recital d'obres tradicionals valencianes. En tots dos casos l'entrada serà gratuïta.

Quan:
-
Agenda-medi-ambient

La programació de Medi Ambient té com a objectiu conscienciar els veïns sobre la importància de protegir i preservar l'entorn natural del municipi.

Les activitats es realitzaran fins el 4 de setembre.

Quan:
-
exposicio

Exposició «Xicoteta i gran» història de les trobades de gegants de Vinaròs:

Auditori Municipal de Vinaròs

De 18:00 a 21:00 hores

Del 8 al 31 de juliol

Quan:
-
On: Auditori Municipal de Vinaròs
Miguel-Poveda

“Miguel Poveda – En Concert” tracta d’acostar el so que més ha caracteritzat al cantaor, el de la diversitat musical encara que usant com a arrel i música protagonista al Flamenc més tradicional. En aquest viatge per l’univers Poveda trobarem la seva tirada pel Cant Flamenc, la poesia, la cançó andalusa, fins i tot algunes de les seves composicions més recents. El seu carisma, compromís social i la passió que bolca en un escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d’amor a l’art i a l’emoció.

Quan:
Mulier

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Amb aquest muntatge pretenem investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.

Les dones són el nostre punt de partida. L’espectacle neix de la necessitat  d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat  de l’espectador.

Quan:
Vuelos

Leonardo da Vinci va desitjar la utopia amb totes les seues forces i es va obstinar en el seu treball per a fer-la realitat. I ara, el seu innegable llegat es converteix en la nostra inspiració; el seu visionari somni alimenta les nostres arrels i la seua contundent obra, adoba el nostre treball.

Fa ja temps, Aracaladanza va bussejar en l’arc de Sant Martí, va descobrir xicotets paradisos, va traçar núvols i va pintar constel·lacions. Ara torna al somni de nadar en el cel, passejar en l’aigua i sobretot, volar en la terra.

Quan: