Servicios
Documents relacionats

Agenda

Any Joan Fuster

L'Ajuntament de Vinaròs, amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per tal de celebrar l'Any Fuster presenta dos propostes amb la intenció de difondre la figura i l'obra de Joan Fuster.

Els dos actes es faran a l'auditori municipal:

Des d'avui divendres i fins al 29 de setembre es podrà visitar l'exposició itinerant de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua «Joan Fuster, una vida il·lustrada».

Diumenge dia 25, a les 19.00 hores, «Leo Tejedor Quartet diuen Joan Fuster tot i no ser-ho», un espectacle de jazz amb lletres de Joan Fuster.

Quan:
-
XII Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner

Del 16 de setembre al 2 d’octubre els xefs oferiran menús especials elaborats amb els millors productes de la llotja local. Els quatre establiments participants han preparat menús originals amb tres o quatre entrants a escollir, plat principal que inclou arròs o fideuà del suquet i postres a escollir, amb aigua i cafè inclòs, celler a banda, al preu únic de 28€.

 

Llibret de les XII Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner

Quan:
-
Cartell Tapa

Torna una de les cites gastronòmiques més destacades de la ciutat on cada edició aconsegueix la participació de milers de comensals d’arreu de la comarca. Enguany es comptarà amb la participació de 26 establiments, que des del 16 de setembre al 2 d'octubre oferiran propostes innovadores i creatives elaborades amb el millor producte de proximitat.

 

Quan:
-
Carta Pobla

Exposicions, concerts, xerrades i actuacions folklòriques formaran part de l’agenda d’actes, que s'ha preparat de l'1 de setembre al 29 d'octubre, per a conéixer millor la història del municipi.

 

Programació

Quan:
-
10k Nocturn

Torna 10k Nocturn Llagostí de Vinaròs

Es tracta d'un recorregut de 10Km per la costa, una oportunitat única de gaudir de l'atletisme i del litoral de Vinaròs.

Dissabte 10 de setembre

Sortida a les 21.00h des del passeig de Fora del Forat

Inscripcions a www.hj-crono.es

Quan:
-
Diada Joventut

Des de l'Ajuntament s'ha preparat una jornada especial al passeig de Fora del Forat amb activitats i concerts per a promocionar l’oci educatiu.

 

Quan:
-
Programa estiu

Nova temporada d'activitats turístiques per a tota la família amb visites guiades, cinema sota les estrelles, concerts al Vinaròs Arena, gastronomia, comerç i esports

Quan:
-
Programa juliol

Nova temporada cultural a la Bibliplatja amb una extensa programació per a fomentar la lectura entre els més petits, que inclou espectacles de titelles, música, tallers i Bebeteca per als xiquets des dels 0 fins als 3 anys.

Quan:
-
Cartell

Torna el Festival Vinaròs Arts Escèniques amb una programació de qualitat per apropar el teatre i les arts escèniques a la comarca. 

Entrades disponibles al web https://artsfestival.vinaros.es/es/

També entrades disponibles a l'auditori municipal de dimarts a diumenge de 18.00h a 21.00h. Només pagament amb targeta

 

Programa

Quan:
-
Cartell Festes

Programa de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere amb tots els actes previstos per gaudir d’uns dies de diversió amb els amics i familiars.

 

Programació

Quan:
-