Servicios
Documents relacionats

Agenda

Historia de una maestra

Aquesta obra és un homenatge a les mestres republicanes. A totes aquelles que van lluitar per a educar al nostre país en una època de pobresa, ignorància i opressió.

Es tracta d'una adaptació teatral de la novel·la de Josefina Aldecoa «Historia de una Maestra» on es narra la vida d'una mestra d'escola durant els anys 20 fins a començar la guerra civil.
Un retrat dels costums dels pobles espanyols a principis del segle XX, el caciquisme, les escoles de les zones rurals, els progressos de l'educació durant la Segona República i l'Espanya dividida en dos bàndols.

Quan:
On: Auditori Municipal
programacio-cultural-2021

En total s'han preparat més d'una vintena d'activitats amb teatre, exposicions, concerts, projeccions de pel·lícules i moltes més opcions per a tots els públics

Quan:
-
La dictadura de pedra

Cicle de Memòria Històrica «La dictadura de pedra».

Dissabte, 13 de novembre de 2021 | 19 h

A càrrec de Queralt Solé Barjau. Departament d’Història i Arqueologia. Universitat de Barcelona

Entrada gratuïta i oberta a tot el públic. 

Quan:
On: Auditori Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs (Carrer Socors, 64)
Toni-Jodar

Arriba a Vinaròs Explica Dansa Toni Jodar el 6 de novembre de 2021 a les 20 hores en el Auditori Municipal (Plaça de Sant Agustí, 7. 12500, Vinaròs)

Entrades disponibles a l’Auditori de dimarts a diumenge de 18 a 21 h

Més informació: Seu del Nord de l’UJI · seudelnord@uji.es | www.campusobert.uji.es

 

Quan:
On: Auditori Municipal. Plaça de Sant Agustí, 7. 12500, Vinaròs (Castelló)
arrossos-vinaros

La cita gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 29 d'octubre al 28 de novembre per oferir menús innovadors i creatius elaborats amb el millor producte de proximitat

Quan:
-
FEstival-cambra

Arriba a Vinaròs el Festival Música de Cambra 2021, amb tres espectacles que es duran a terme durant el mes de novembre a l'Auditori Municipal de Vinaròs. 

Quan:
-
On: Auditori municipal Wenceslao Ayguals d’Izco
jornada-Serveis-Socials

El Centre del Coneixement de Vinaròs, Vinalab, acollirà el dimecres 27 d'octubre, a partir de les 9:30h, la segona jornada de Transferència del Laboratori de Serveis Socials Benicarló-Vinaròs.

Quan:
On: Vinalab
Animes

Activitats infantils, lectures teatralitzades o visites al cementeri municipal són algunes de les propostes per ajudar a dinamitzar el municipi

La regidora de Festes, Paula Cerdà, ha presentat a la Biblioteca Municipal la nova programació d'Ànimes, que una vegada més unirà la tradicional Castanyada i Tots Sants, amb el terrorífic Halloween perquè grans i petits puguen gaudir d'aquesta festivitat. Els actes s'han programat del 28 al 31 d'octubre i seran possibles gràcies a la col·laboració de les entitats locals, que un any més s'han bolcat en la celebració d'Ànimes.

Quan:
-
Caminada-2021-Vinaròs

Esports torna a recuperar aquesta prova clàssica que se celebrarà el diumenge 14 de novembre amb un aforament limitat de 600 participants

El regidor d'Esports, José Chaler, amb el tècnic del Consell Municipal d'Esports, Nacho Chaler ha presentat la Caminada Popular 2021 que es farà el diumenge 14 de novembre a les 9:30h. Després de l'aturada obligatòria amb motiu de la pandèmia s'ha recuperat de nou aquesta prova, una de les més participatives del calendari esportiu popular amb un recorregut de 7 quilòmetres apte per a totes les condicions físiques.

Quan:
Lluís-Santapau

La mostra se celebrarà del 3 al 8 de desembre amb la xocolata, torrons, dolços i aliments típics nadalencs com a principals protagonistes

Els participants podran disposar d'un estand per a exposar els seus productes de xocolata, torrons i dolços, així també com aliments tradicionals de Nadal. Per la seua banda, l'Ajuntament serà l'encarregat d'arrendar la caseta, el grup electrogen i la seguretat, perquè no supose cap despesa extra per als participants.

Quan:
-
On: Vinaròs