Servicios
Documents relacionats

Salutació de l'alcalde

Benvolgut veí,
Benvolguda veïna,


Soc dels que pensa que la capacitat de treballar junts, la capacitat d'implicar-se, de l'esforç comú i la solidaritat entre nosaltres, són els principals trets d'identitat que tenim la gent de Vinaròs. Ho reivindico com la nostra principal fortalesa i, per tant, això és el que us ofereixo com a alcalde de la ciutat: humilitat, vocació de servei, treball i la meua total disposició a col·laborar amb els homes i les dones de l'oposició.


Em veig en l'obligació, perquè no entenc d'una altra forma la política, d’oferir la mà per a millorar la nostra ciutat, per a construir un projecte inclusiu, on tinga cabuda qualsevol ciutadà, home o dona, vinguen d'on vinguen, mentre forme part de la nostra comunitat, siga xiquet, xiqueta o siga persona major.


Tenim l'oportunitat de demostrar que som una gran comunitat, una gran ciutat i un gran poble ple de talent, però també hem de ser conscients que tenim veïns que ho estan passant malament.


Com a equip de govern tenim la voluntat de treballar colze a colze amb els companys i companyes que estan en l'oposició, amb la ciutadania, a peu de carrer, i també, amb els partits que no tenen representació en el consistori, però que vulguen sumar per la seua ciutat.


De nosaltres depén, de mi el primer, que aquest Ajuntament siga un espai de discussió i acords, on, per damunt de tot, regnen les bones maneres i l'educació cap a les persones que no pensen de la mateixa manera que nosaltres.


Tenim al davant 4 anys amb reptes il·lusionadors i, des de la més absoluta humilitat, us demano a tots, que per favor, fem d'aquests 4 anys, una legislatura apassionant.


Fem ciutat per Vinaròs.


Moltes gràcies.