Servicios
Documents relacionats

Agenda

Mercat Mariner

El passeig de Colom acollirà del 16 al 19 d'agost el Mercat Mariner amb atraccions, espectacles i animació per a tota la família, per tal d'apropar el món i les arts de les pesques a veïns i visitants. 

Quan:
-
On: Passeig de Colom
Beach Party 2018

Nit animada amb música des de les 23:59 fins ben entrada la matinada. Els discjòqueis Joan Blanchadell, Carlos Martorell i Rochil seran els encarregats de fer ballar a tot el públic que s'aprope fins a la platja del Fortí per gaudir d'aquesta nova edició de la Beach Party

Quan:
On: Platja del Fortí
Programa mes d'agost Turisme

Encetem un mes d’agost també ple d’activitats. La més destacada n’és el Vinaròs Summer Carnaval, del 3 al 5 de agosto. Reviurem el carnaval de Vinaròs amb la carrera de tacons a la platja, la festa petarda amb Leticia Sabater o la gran gala de les reines. Però aneu fent gana perquè al 9 d’agost celebrarem la Festa del Llagostí. Per a divertir-vos, aprendre i gaudir de l’estiu també us hem preparat la Beach Party, l’espectacle “El Barraco a l’església fortalesa de l’Assumpció”, els concerts dels divendres al santurai de la Misericòrdia, el cinema sota les estrelles i moltes més activitats! Bon estiu!

 

Programa

Quan:
-
Concerts Santuari Misericordia

El cicle de concerts al Santuari de la Misericòrdia és una oportunitat única per gaudir de música en directe al paratge històric de l'ermita. 

Quan:
-
On: Ermita de la Misericòrdia
Tapa Tour Llagostí 2018

Vuit restaurants participen del Tapa Tour Llagostí 2018

Bergantín, La Isla, L'Olivera, Miramar, Nou Parada, Rafel lo Cristalero, Teruel i Vinya d'Alòs

Les persones que completen la ruta podran entrar en el sorteig de reglas exclusius com lots de vins i formatges.

 

Tapes participants

Quan:
-
Cartell de les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Festes de Sant Joan i Sant Pere 2018 del 22 de juny a l'1 de juliol. Des de l'Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, s'han preparat més de 100 activitats per oferir a veïns i visitants uns dies d'oci i diversió.

Quan:
-
On: Vinaròs
Fashion Night 2018

Vinaròs celebrarà la nit del 15 de juny una nova edició de la Fashion Night amb la participació d'un centenar de comerços. Els establiments oferiran una gran varietat de productes, regals, oci i moltes més sorpreses per als clients que realitzen les compres durant aquesta nit.

Quan:
On: Vinaròs
Xerrada Abre los ojos a tu alrededor

Aquest dissabte 2 de juny el biòleg Joaquín Araujo oferirà la xerrada "Abre los ojos a tu alrededor" al Vinalab Vinaròs a les 19:30 h

Quan:
On: Vinalab Vinaròs
El Vagón de Calais

Adaptació de la novel·la Assassinat en el Orient Express d'Agatha Christie interpretada pel grup Les Mil i Una de l'Aula de Teatre dirigida per Toni Guillot.

Entrades anticipades a l'Auditori Municipal.

Funcions: divendres 15 i 16 de juny a les 22:30h, diumenge 17 a les 19:30h

Quan:
-
Final de Festa de les Escoles Esportives

Circuit recreatiu i sorteig de regals. Activitats adreçades per als xiquets des dels 4 fins als 12 anys, inscrits o no a les escoles Consell Municipal d'Esports.

Dissabte 2 de juny al pavello poliesportiu

Quan:
Quan:
-
On: Pavelló Poliesportiu