Servicios
Documents relacionats

Obres i Serveis instal•la pivots de formigó al passeig marítim per augmentar la seguretat

Pivots al passeig marítim

La regidoria d’Obres i Serveis continua amb les tasques d’adequació del passeig marítim i aquest matí ha fet la instal·lació de pivots de formigó en diferents punts del litoral. Aquesta tasca respon a les recomanacions del Govern Central, en matèria de seguretat antiterrorista, per evitar que els cotxes puguen accedir al passeig.

Segons ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, amb aquestes feines es retiraran les tanques de formigó que es van instal·lar l’estiu passat, per motius de seguretat, i es tornaran a reubicar els bancs de pedra, oferint així una imatge de més amplitud al passeig. El regidor ha insistit que “els nous pilons s’adapten a l’aspecte visual del litoral, al mateix temps que garantiran la seguretat dels veïns de cara a la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere”.

Les feines d’instal·lació han estat atorgades a una empresa local, pel valor de 7.200€, que ha dissenyat els pilons seguint la forma dels seients de pedra que hi ha a la pèrgola petita del passeig.

Per acabar Alsina ha destacat que la Brigada Municipal ja ha instal·lat les llums festives al passeig marítim i al Reial de la Fira, perquè tot estiga en òptimes condicions per  la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere que començaran el proper divendres 22 de juny.