Servicios
Documents relacionats

S’inicien les feines de millora i modernització del polígon industrial de les Capçades

Obres Capçades
2023-11-20

Es tracta d’una inversió 165.516€ per part de l’IVACE per adequar la rotonda de l’avinguda de Gil d’Atrosillo que inclourà la millora dels pluvials i de l’accessibilitat

A Vinaròs han començat les feines d’adequació de l’accessibilitat i millora de l’eficiència del polígon de les Capçades, en concret, a l’encreuament amb l’avinguda de Gil d’Atrosillo. Les feines compten amb un pressupost de 180.000€, dels quals l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, aporta una subvenció de 165.516€, mentre que la resta de la inversió l’assumeix l’Ajuntament amb fons propis.

Les feines consisteixen en la renovació de tot el ferm de la carretera en el punt d’unió de l’avinguda de Gil d’Atrosillo amb el camí de les Capçades i carrer de Benet XIII, on actualment es situa l’heliport. Cal destacar que aquesta zona l’asfalt es troba deteriorat pel pas constant de vehicles i amb aquestes obres s’oferirà una major seguretat viària. A més, també es millorarà la recollida d’aigües pluvials amb l’adequació dels SUD’s existents, i s’actuarà en accessibilitat de voreres i carril bici. En aquest sentit, es buscarà la unió entre els diferents carrils bici, per donar continuïtat la xarxa.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha indicat que “amb aquestes obres sobretot es podrà oferir una major seguretat viària per als centenars de vehicles que cada dia accedeixen al polígon de les Capçades, Hospital Comarcal, IES José Vilaplana o CEE Baix Maestrat. Així mateix, afegia que amb la unió dels carrils bici, també es millorarà la seguretat per als alumnes que accedeixen a l’institut amb la bici.  

Per la seua banda, la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha comentat que la millora dels polígons industrials és una prioritat per a l’Ajuntament. En aquest sentit, recordava que “en els últims quatre anys s’han invertit més de 600.000€ en tasques d’adequació en els polígons de Planes Altes, Carretera d’Ulldecona i Capçades, gràcies al finançament de l’IVACE”. Segons, assenyalava “continuarem en aquesta mateixa línia per garantir unes prestacions de qualitat que ajuden a les empreses a millorar la seua competitivitat i al mateix temps atreure de noves”.