Servicios
Documents relacionats

Agenda

Santapau

La plaça Parroquial acollirà del 8 al 10 de desembre una nova edició de la Fira Lluís Santapau amb la participació d’artesans del xocolate i dels dolços tradicionals del Nadal. L’horari de la mostra serà tots els dies de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h, a més, s’inclourà una programació especial amb visites guiades, tallers de cuina infantil i un photocall per compartir a les xarxes.

Quan:
-
Jornades Cuina Arrossos

La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 13 al 26 de novembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals.

Els establiments participants són Bergantín, La Isla, Nou Gastrobar, Nou Parada, La Puerta Azul, Casa Lina, Brasserie El Poal, La Cullera i Rafel Lo Cristalero.

Quan:
-
Programacio tardor

Es tracta de nou obres de gran qualitat artística i escènica que combinaran humor per a fer riure a l'espectador, però també un matís social per a convidar a la reflexió.

Els abonaments per a gaudir de totes les obres amb una rebaixa especial del 20% ja es poden aconseguir a l'auditori municipal i a partir del 21 de setembre es posaran a la venda les entrades individuals amb el preu de 5€, amb descompte si es presenta el Carnet Jove.

Quan:
-
Animes 2023

Torna Ànimes per a celebrar Tots Sants i Halloween

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre s’oferiran activitats infantils, animació al carrer, visites al cementeri municipal i teatre per gaudir d’uns dies de por i tradició

 

Quan:
-
JoveFest

Vinaròs celebrarà el 4 de novembre una nova edició del JoveFest

L'objectiu és fomentar un oci saludable per al jovent com a mesura per a evitar conductes i consums no desitjables

Quan:
-
Festival Musica Cambra

Torna una de les cies musicals més importants del municipi, on cada edició aconsegueix reunir alguns dels millors grups del panorama nacional.

Tots tres concerts s’oferiran a l’auditori municipal a les 19:30h amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

 

Quan:
-
Carta Pobla

Exposicions, concerts, xerrades i actuacions folklòriques formaran part de l’agenda d’actes, que s'ha preparat fins al 28 d'octubre, per a conéixer millor la història del municipi.

Quan:
-
Cartell Tapa Tapa

Del 15 de setembre a l’1 d’octubre torna una de les cites gastronòmiques més importants de la ciutat, Vinaròs de Tapa en Tapa. En total participen  24 establiments amb propostes innovadores i creatives elaborades amb el millor producte de proximitat, per tal de sorprendre als comensals.

Quan:
-
Estiu Cultural 2023

Agenda amb actuacions de teatre al Vinaròs Arena, exposicions, espectacles de circ amb Vinaròs Arts Escèniques – ArriscArte o concerts formaran part de l'extensa programació

Programcio Estiu

Cinema sota les estrelles, esports, visites guiades, teatre, gastronomia o fins i tot comerç són algunes de les propostes<