Servicios
Documents relacionats

Agenda

Cuina Llagosti

11 restaurants oferiran menús creatius i innovadors elaborats amb el millor producte de proximitat per a sorprendre als comensals.

Enguany alguns restaurants ofereixen l’opció de "menú executiu" els dies feiners, una proposta més senzilla, amb preu reduït, per gaudir de les jornades amb un únic entrant, plat principal i postres. Així mateix, dos establiments oferiran l’opció de plat únic.

Quan:
-
Programacio Primavera

Programació està organitzada per diverses entitats locals, que uneixen els seus esforços per ajudar a fer de Vinaròs un referent cultural a les comarques del nord de Castelló. 

Quan:
-
Fira del Llibre

Dissabte la pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes amb les últimes novetats literàries, floristeries, editorials i institucions per a celebrar una nova edició de la Fira del Llibre.

També es podrà gaudir d’una variada programació per a tota la família amb contacontes, actuacions musicals i tallers infantils.

Quan:
-
Rutes abril

Ruta pel patrimoni amb les pintures d’arquitectura fingida com a principal reclam. Cal destacar que la ruta inclou l’entrada a la torre del campanar i pas de ronda de l’Església Fortalesa de l’Assumpció per oferir una millor experiència als participants.

Quan:
-
Setmana Santa

Programació de Setmana Santa de Vinaròs, festa declarada d'Interés Turístic Autonòmic

Quan:
-
Mercat Mariner

A partir de demà dijous i fins al proper diumenge 9 d’abril la pèrgola del passeig de Colom acollirà una fira d’artesania inspirada en un mercat mariner. L’espai s’omplirà de paradetes amb productes artesanals i de proximitat, a més de comptar amb jocs infantils per crear un bon ambient familiar.

Quan:
-
Visites guiades primavera

La primera proposta és per al dissabte 5 de març una visita a una plantació del municipi i també al Santuari de la Misericòrdia, que inclourà una degustació de productes cítrics.

Quan:
-
Travel Explore

Es tracta d’una ferramenta de màrqueting per a empreses i destinacions de la Comunitat creada amb intel·ligència artificial que informa de les dades de la cerca de vols dels turistes al nostre territori.

Això permetrà esbrinar el temps que transcorre des de que el turista reserva el vol fins que realitza el viatge i anticipar-se a la reserva d’allotjament, que al mateix temps ajudarà a poder saber quin és el moment perfecte per a realitzar campanyes turístiques o posar en marxa noves experiències per als visitants.

 

Quan:
-
Carnaval 2023

Vinaròs es prepara per a celebrar el Carnaval 2023 del 4 al 20 de febrer.

Després de tres anys marcats per la pandèmia la festa torna a recuperar les dates habituals per omplir de nou els carrers de Vinaròs de colors, llums i molta diversió, d’una festa que recordem està catalogada d’Interés Turístic Autonòmic.

Quan:
-
Cuina Galera

XV Jornades de la Cuina de la Galera

Les jornades se celebraran del 16 al 29 de gener amb la participació de vuit restaurants, que ha preparat menús especialment dissenyats per a gaudir de la bona cuina vinarossenca.

Enguany com a novetat alguns restaurants ofereixen l’opció de "menú executiu" els dies feiners, una proposta més senzilla, amb preu reduït, per gaudir de les jornades amb un únic entrant, plat principal i postres. Així mateix, un dels establiments també ofereix l'opció de plat únic.

Quan:
-