Servicios
Documents relacionats

Concert d'òpera de la companyia Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofia

Opera
Data i Hora

El II Festival de Arts Escèniques Vinaròs ens porta enguany el concert d'òpera de la companyia Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofia.

 

Els components del Centre de Perfeccionament (Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofia) desenvolupen el seu estil interpretatiu, s’endinsen en la naturalesa musical i dramàtica dels personatges i de les òperes, i aprofundeixen en allò tan essencial en qualsevol cantant com és el sentit de l’expressió, del gest, de la intenció de la paraula i la seua naturalesa teatral. Igualment assumeixen la idea fonamental de la importància del llibret, de la dramatúrgia, del context històric de cada òpera, de les seues influències i conseqüències.

Per a això, els seus membres solen formar part dels repartiments i les produccions programades en el Palau de les Arts, tant les promogudes pel mateix Centre de Perfeccionament com les que integren la temporada d’abonament. D’aquesta manera, entren en contacte directe amb la realitat del teatre, junt amb grans cantants i directors d’orquestra i d’escena.

[node:field_lugar:value]