Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament renova la rotonda de l'avinguda de Barcelona

Rotonda
2022-01-13

Després de les obres d'adequació amb la creació de pluvials ara les feines se centren en millorar la imatge de l'espai

La Brigada d'Obres i Serveis ha iniciat obres de rehabilitació de la rotonda a l'encreuament de l'avinguda de Barcelona amb l'avinguda de la Llibertat, per tal d'oferir una millor imatge de l'espai. Recordem que el passat mes de desembre van finalitzar les obres de creació dels pluvials per a millorar l'evacuació de l'aigua i ara les feines se centren en integrar l'espai amb la resta de la ciutat.

Les feines compten amb una inversió de 3.400€ i es realitzen a través de l'empresa Cítrics Roquetes, que crearà una zona enjardinada a la mateixa rotonda amb diferents colors i textures que ajudar a oferir una millor imatge d'aquesta zona, un dels principals punts d'entrada a la localitat. D'altra banda, cal destacar que s'ha optat per una decoració que tindrà baix manteniment i poc consum de recursos hídrics.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que "durant aquesta legislatura s'està fent una important aposta per aquesta zona de la localitat amb inversions per a millorar l'accessibilitat i evacuació dels pluvials a l'avinguda de Maria Auxiliadora, carrer de Les Camaraes i José María Salaverría, així com l'adequació de la parada de busos del parc de les Catalinetes, per tal de donar resposta a les demandes veïnals d'una zona que històricament sempre han quedat sense cap tipus d'inversió per part de l'Ajuntament". Segons afegia en total ha suposat una inversió de més de 880.000€ amb fons propis de l'Ajuntament i ajudes, tant de la Diputació de Castelló com la Generalitat Valenciana, per adequar aquesta zona de la localitat.

Per la seua banda, l'alcalde Guillem Alsina, ha assenyalat que "totes aquestes actuacions s'afegiran a altres projectes importants com la construcció del segon Centre de Salut, la finalització del col·legi Jaume I i la creació del nou centre d'Educació Especial, unes obres que suposaran una important millora per a la qualitat de vida dels veïns".