Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament urbanitza el tram final del carrer de Les Camaraes

Les Camaraes
2021-11-24

Les feines consistiran en la instal·lació de fanals, la creació de voreres i fer les corresponents canalitzacions de les aigües pluvials i negres

L'Ajuntament de Vinaròs ha iniciat les obres d'urbanització del tram final del carrer de Les Camaraes, just a l'encreuament amb l'avinguda de Maria Auxiliadora. En total suposa una inversió de 128.000€ per atorgar aquest tram del vial de totes les dotacions urbanístiques corresponents, amb voreres i il·luminació per a millorar la seguretat viària, i la canalització tant de les aigües pluvials com de les negres.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha comentat que "aquestes feines són molt importants per tal de millorar la seguretat viària per als molts xiquets i xiquetes que cada dia utilitzen el carrer per a anar fins al col·legi". D'altra banda, afegia que les obres també inclouran la plantació d'arbres, així com els rebaixos de les voreres a l'encreuament entre el carrer de Les Camares i avinguda de Maria Auxiliadora per a millorar l'accessibilitat. Morellà detallava que totes les feines tenen un termini d'execució de quatre mesos.

L'alcalde Guillem Alsina ha destacat que aquestes obres de millora del carrer de Les Camaraes s'afegeixen a les que també s'estan executant al vial de José María Salaverría, en aquest cas, amb una inversió de 353.000€ a través del pla "Reconstruïm Pobles" de la Generalitat Valenciana. Alsina assenyalava que "amb aquestes dues actuacions es dona resposta a les demandes veïnals d'una zona que històricament sempre han quedat sense cap tipus d'inversió per part de l'Ajuntament".

En aquest sentit, insistia que al llarg d'aquesta legislatura s'ha destinat més de 872.000€ per a millorar aquesta zona de la localitat, amb l'adequació dels pluvials de l'avinguda de Maria Auxiliadora i la construcció de la nova parada de busos a la plaça de Les Catalinetes, dues obres ja finalitzades. D'altra banda, ara mateix es troben en execució la millora dels carrers de Les Camaraes i José María Salaverría, així com l'adequació dels pluvials de l'avinguda de Barcelona.