Servicios
Documents relacionats

Vinaròs celebrarà la tradicional festa de Santa Caterina

Caterina
2023-11-17

Des de les Regidoria d’Educació amb l’Associació de Pastissers s’ha preparat una variada programació amb el concurs de lloes i actuacions al carrer

La regidora d’Infància i Joventut, Lara Guadix, acompanyada pels representants de l’Associació de Pastissers, Agustí Macip i Víctor Mestre, ha presentat a la Biblioteca Municipal la programació per celebrar el dia de Santa Caterina. Es tracta d’una jornada molt especial dedicada als xiquets amb activitats per a totes les edats i tots els gustos.

Un dels actes més esperats serà la tradicional entrega dels premis a les millors lloes que es farà a l’auditori municipal dimecres 22 de novembre a les 18:00h. La regidora Guadix agraïa la feina de l’Associació de Pastissers, així com la implicació dels centres educatius, per fer possible una vegada més aquest concurs, que enguany compleix 26 anys. Segons assenyalava el certamen consta de les categories d’infantil, primària i aula CIL i com sempre es premiaran les lloes més originals.

Pel que fa a la programació, per al divendres 24 de novembre s’ha preparat una jornada especial per als xiquets i xiquetes amb l'espectacle de màgia Magic Revolution a la plaça de Sant Antoni a les 16:45h. A les 17:15h es farà la representació de titelles Caputxeta i la bruixota a la plaça de Sant Valent, mentre que a les 17:30h a la plaça de Cardenal Tarancón s’oferirà la Festa Xaxipiruli. Guadix assenyalava que es tracta d’una programació variada per a tots els gustos i totes les edats.

Per la seua banda, Macip assenyalava per part de l’Associació de Pastissers la intenció és continuar treballant per a preservar i promoure la festa de Santa Caterina amb el concurs de lloes i els tradicionals pastissets. En aquest sentit, Mestre animava tots els veïns i veïnes a celebrar la festivitat i sobretot a comprar el tradicional dolç vinarossenc.