Servicios
Documents relacionats

Vinaròs es prepara per gaudir de la Marxa Popular Saludable i dels Jocs Castellonencs Adults Majors

Marxa Saludable
2024-04-02

Dimecres 10 i diumenge 14 d’abril són les dates escollides per celebrar aquestes proves emmarcades dintre de la campanya d’Esports per a Tots

Aquest matí el regidor d’Esports, Lluís Adell, ha presentat a la Biblioteca Municipal la Marxa Popular Saludable, un nou impuls a la Marató Popular, amb la voluntat que es torne a convertir en la prova reina del calendari esportiu. Una de les principals novetats serà el recorregut amb dues distàncies de 5 i 10 quilòmetres perquè els participants puguen escollir la que més els agrade o que millor s’adapte a les seues condicions físiques. En tots dos casos la sortida es farà des de l’envelat de l’Atlàntic a les 9:30h.

Una altra de les novetats és celebració d’activitats complementàries a la zona de l’envelat de l’Atlàntic amb propostes per a tots els públics. El regidor Adell ha destacat que “l’objectiu és crear una gran jornada esportiva, on a banda de poder gaudir de la Marxa Saludable Popular, també es puguen practicar diverses activitats físiques, des de les 10:00h fins les 13:00h, per tal de fomentar un estil de vida saludable”. Per a participar només caldrà fer una inscripció prèvia gratuïta a l’estand del Consell Municipal d’Esports que s’ubicarà al mateix envelat de l’Atlàntic.

Les inscripcions per a participar en la Marxa Saludable Popular es poden realitzar de forma telemàtica a través de la pàgina https://www.giglon.com/todos?idEvent=marcha-saludable-vinaros, amb el preu és de 5€ que inclou una samarreta commemorativa com a obsequi. Des del Consell Municipal d’Esports assenyalen que les inscripcions s’hauran de realitzar preferentment en línia fins al 9 d’abril, tot i així el dia 4 d’abril es podran fer de forma presencial a la planta baixa de l’ajuntament de 19:00h a 20:30h per aquelles persones que no tenen accés a internet. 

Pel que fa a la recollida de les samarretes, es farà divendres 12 d’abril a l’ajuntament de 17:00 a 20:00h i dissabte 13 d’abril de 10:00 a 13:30h.

Jocs Castellonencs Adults Majors

El proper dimecres 10 d’abril Vinaròs acollirà els Jocs Castellonencs Adults Majors adreçats per als veïns i veïnes majors de 65 anys. Adell indicava que “serà una jornada multiesportiva amb la finalitat de fomentar un envelliment actiu i saludable a través de la pràctica de l’activitat física”. Durant tot el matí s’oferiran campionats de petanca, guinyot, tir al pot i bitlles, entre altres propostes. Les persones interessades en participar es poden inscriure a les oficines Consell Municipal d’Esports ubicades al poliesportiu municipal.