Servicios
Documents relacionats

La Biblioteca Municipal oferirà dos tallers musicals per a grans i petits

Talles Musicals
2023-11-17

Es tracta de dues propostes perquè els nadons descobrisquen els primers sons i els majors conten històries a través del cant

Aquest matí la regidora de Cultura, Paula Cerdà, ha presentat dos tallers musicals que oferirà la Biblioteca Municipal durant els propers mesos. Es tracta d’una nova iniciativa que compta amb la col·laboració de Numa Music, perquè els més petits puguen descobrir els primers sons, mentre que els més majors compartiran les seues històries amb els més joves a través del cant.

Cerdà agraïa la implicació de Numa Music, en especial de la professora Maria José Domènech, que serà l’encarregada d’impartir els tallers. Segons indicava la regidora les inscripcions es podran realitzar a partir de dilluns a la planta baixa de la Biblioteca Municipal, a través del formulari que estarà disponible a la consergeria.

Per la seua banda, Domènech detallava els tallers que s’oferiran. El primer serà Bebés Melòdics: explorant el món de les notes i les paraules per al 22 de novembre i els dies 16 i 27 de desembre, a les 11:00h, a la sala de primers lectors de la Biblioteca Municipal. Segons comentava “es tracta de sessions adreçades per als nadons des dels 0 fins als 12 mesos, amb la finalitat de crear un ambient acollidor de sons i paraules amb una tímbrica adequada per a l’escolta dels xiquets”.

La segona proposta serà Les veus de l’experiència: tallers de cant per a majors per als dies 25 de novembre i 2 de desembre a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal. En aquest cas, és una activitat adreçada als majors perquè a través del cant recorden i conten històries. A més, a per al 16 de desembre s’ha previst una actuació a la plaça Parroquial per oferir un petit concert coral de nadales tradicionals per compartir-les amb els més petits.

Domènech comentava que de cara al proper any s’oferirà una segona actuació que consistirà en cantar un conte per als xiquets i xiquetes, amb la voluntat de fer una activitat intergeneracional.

Per acabar, Cerdà recordava que les inscripcions per als tallers musicals es podran realitzar a partir de dilluns a la planta baixa de la Biblioteca Municipal.