Servicios
Documents relacionats

Vinaròs guanya el concurs del Dia de l’Esport 2022

Premi Dia Esport
2022-06-20

Es tracta d’un certamen organitzat per la Fundación Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana amb un premi de 2.000€ per a millorar el material esportiu dels centres educatius

Vinaròs s’ha convertit en una de les tres localitats de tota la Comunitat Valenciana en guanyar el concurs del Dia de l’Esport, organitzat per la Fundació Trinitat Alfonso i la Generalitat. Es tracta d’una iniciativa dirigida a la població i als centres educatius per a promoure l’activitat física entre l’alumnat, amb una jornada esportiva que se celebra del Dia Internacional de l’Activitat Física, el 6 d’abril.

La regidora d’Esports, Begoña López, s’ha mostrat molt satisfeta per la consecució del premi i agraïa la tasca realitzada pels centres educatius i el Consell Municipal d’Esports per fer possible la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. En aquest sentit, assenyalava que “gràcies a la feina de tots Vinaròs ha sigut una de les tres localitats guanyadores de tota la Comunitat Valenciana, amb un guardó de 2.000€, per a millorar el material esportiu dels centres educatius que van participar en la iniciativa”. En concret es tracta dels col·legis Assumpció, Misericòrdia, Sant Sebastià, Jaume I, Manuel Foguet, Divina Providència i Baix Maestrat, a més dels instituts Leopoldo Querol i José Vilaplana.

Des del Consell Municipal d’Esports també agraeixen la implicació de tots els centres educatius que han participat en el Dia de l’Esport, així com el treball realitzat per FotoArts, que ha sigut l’encarregat de rodar el vídeo que ha valgut a Vinaròs per ser un dels guanyadors. Per acabar, el CME assenyala que aquest premi ha de ser el punt de partida per seguir amb nous projectes esportius escolars que fomenten la pràctica de l’activitat física dintre d’un estil de vida saludable.