Servicios
Documents relacionats

S'obre el termini per a les ajudes d'atenció especialitzada residencial de persones amb diversitat funcional

Ajudes-atencio-especial
2021-01-19

La Generalitat Valenciana és l'encarregada de gestionar aquesta subvenció amb una assignació pressupostària de 8,2 milions d'euros

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes personals per a l’atenció especialitzada residencial de persones amb diversitat funcional. Aquesta subvenció es concedeix amb caràcter d'ajuda personal i finalista, per a atendre les necessitats d’atenció integral de les persones amb discapacitat o amb malaltia mental crònica que manquen de suficients recursos econòmics i requereixen atenció assistencial i cures especials, que no es poden prestar en el medi familiar. Cal destacar que l’atenció residencial podrà desenvolupar-se en residències i habitatges tutelats.

Les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds de forma telemàtica fins al proper 1 de desembre del 2021, a través de l'enllaç https://sede.gva.es on es facilitarà la documentació electrònica corresponent. D'altra banda, la sol·licitud també podrà ser formalitzada mitjançant la presentació i l’emplenament de l’imprés de sol·licitud, segons el model que està a la disposició de les persones interessades en el portal de la Generalitat (www.gva.es), accedint als apartats «Guia Prop», «Tràmits i serveis».