Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament signa l'acta de recepció de la nova residència de Vinaròs

Residencia-vinaros
2021-05-01

L'alcalde Guillem Alsina ha signat l'acta de recepció del que serà la nova residèn-cia de la tercera edat de Vinaròs. L'entrada en marxa del servei es produirà en les pròximes setmanes. 

La nova residència està estructurada en tres plantes amb 5.400 metres quadrats i quatre ascensors. Compta amb capacitat per a 145 places, de les quals 85 seran públiques. Les habitacions estan distribuïdes entre 54 dobles i 37 simples. D'altra banda, també té zones compartides, quatre grans terrasses, gimnàs i molts més serveis per a garantir una estada de qualitat als usuaris. 

En total el projecte ha requerit una inversió de 5,3 milions d'euros i s'ha dut a terme a través de l'empresa concessionària Onada, que ha aconseguit que les emissions de CO₂ disminuïsquen un 30% respecte al projecte inicial. 

L'alcalde Alsina s'ha mostrat satisfet pel resultat del projecte i ha afegit que “el nou espai assistencial suposarà crear prop de 75 de llocs de treball, fet que també serà un important benefici a la comarca des del punt de vista de l’ocupació”. 

Per la seua banda, la directora de L'Onada, Cinta Pascual, ha destacat que “la residència aportarà beneficis a tota la comarca amb les 145 places que hi haurà, de les quals seran 85 públiques”. 

Amb aquest nou servei i el Centre de Dia, Vinaròs tindrà en aquest edifici 225 places per a majors dependents.