Els comensals van ser els encarregats de valorar les propostes dels establiments participants en aquesta iniciativa del calendari gastronòmic impulsada per Turisme Vinaròs
Aquest matí la regidora de Turisme, Mercedes García, ha fet entrega dels premis a les millors creacions de les jornades gastronòmiques de Vinaròs de Tapa en Tapa. Recordem que es van celebrar del 12 al 28 de setembre i el concurs s'ha realitzat amb les valoracions dels comensals, que almenys, van degustar sis de les propostes elaborades pels establiments.
Durant l’entrega dels diplomes la regidora García agraïa la participació dels establiments que una vegada més han fet possible la celebració de Vinaròs de Tapa en Tapa. Segons comentava “es tracta d’una de les propostes gastronòmiques més participatives de la ciutat amb centenars de tapes servides, que una vegada més van aconseguir sorprendre als comensals gràcies a la creativitat dels cuiners”.
Pel que fa als guardons, el primer premi, amb el 31% dels vots, ha sigut per a l’establiment L’Olivera amb la tapa Perla del Mediterráneo. El segon premi, amb el 24% de les votacions, ha sigut pel La Unió Ciclista La Serena amb la proposta VinaCroquet, mentre que el tercer guardó amb el 17% dels vots ha sigut per a Dtapes i+ amb pinxo de cocotxa de bacallà amb crema de pebre roig.
La regidora García felicitava als guardonats i destacava que "Vinaròs de Tapa en Tapa és una bona oportunitat per allargar la temporada turística, a més de ser un aparador per a gaudir de l'excel·lent gastronomia que ofereix el municipi".